8/7 2017 Våran fredag

Då har en fredag passerat igen och våran såg ut så här:

Money Boy & Sandro
De reds ut i skogen.Jag fick hjälp av Moa vilket var bra för Sandro då det var hans 1a längre runda ut i skogen/vägarna hos oss.
 
Rallykalle och Tian
Matilda kom på eftermiddagen och hjälpte till i stallet. Vi jobbade då med Rallykalle och Tian. Två superroliga ponnys att jobba med. Nu ska Tian få en välförtjänt vila i morgon. Matilda är en superrolig tjej att hänga med och hon är också arbetsam vilket uppskattas! 
 
Dinelli
Moa red Dinelli för första gången igår och det gick riktigt bra. Dinelli är lite klurig att komma på när man rider men så rolig när man hittar det.
 
Hoopy & Chanel
Moa och Mimmi galopperade på travbanan med Hoppy & Chanel. Hoppy får kämpa för att inte bli efter Chanel.

Matrix
Matrix ska veterinärbesiktigas nästa vecka.

Harry Barry
Underbara ponnyn som jag önskar jag hade när jag var 10-12 år! Finns ingen bättre. Rids av olika ryttare och är lika snäll med alla. Ev blir det ett äventyr för Harry i aug om allt går enligt plan. 

Collin
Jag red ett pass på fina Collin. Så mycket lugnare i huvudet och jag kan komma till ridning direkt. Inte ett kast åt sidan eller helomvändning för ingenting!  Då kan man verkligen njuta!

Curre och Zero
Curres sår läker fint och i natt, fre-lör, har han stått utan bandage. Längtar tills vi kan börja jobba med honom igen. Zero fick välförtjänt vila. 

 
 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0