10/1 2017 Presentation av Stall Wickström

Sandra Andersson Wickström
Född 2001

Sandra jobbar hemma i stallet sen nåt år tillbaka. 
Sandra har ridit lika länge som hon är gammal. Satt på häst 1a gången när hon var 6 veckor gammal. Sandra har ärvt ponnyer från Moa men fick sin 1a egna ponny som 8,5-åring. Forlan Conquest som då var en insuttet 4-åring. Ett lyckokast kom det att visa sig då ekipaget red Ungponny-SM i dressyr för 6-åringar när Sandra var 10,5 år. Ekipaget red sen 2 st dressyr-SM innan han såldes. Sandra fick sen Money Boy som hon tävlat internationellt i landslaget i dressyr med. 2016 blev Sandra och Money boy 4:a på SM. Hon startade sen sin Money Boy på EM i Ungern i juli-17. Hon fick storhästen Wizt i slutet av Nov-17 och red SM på hoom i juni-18 och de slutade på en 7e plats. Sandra har också hästen Collin som nu är 8 år, riden i snart 2,5 år och ligger nu på MsvA-nivå i träning. 

Sandra är en försiktig ryttare. Duktig på att utbilda hästar upp i högre klasser. Sandra har en fin känsla för ridning. Sandra fick sin 1a outbildade stora häst våren 2015 och sålde honom våren 2016 då gick han stadigt i La-klasser. Sandra har utbildat flertalet ponnyer och hästar upp i klasserna. 

 
Moa Andersson
Född 1998

Moa läser på Högskolan i Skövde till sjuksköterska.

Moa började rida som 3-åring och det har passerat många hästar genom åren. Hoppning är den disciplin som dominerat Moas intresse. På senare år har hon hittat en ny favoritgren, fälttävlan.

Moa är en lugn tjej som är väldigt duktig på de hästar som har mycket energi och är "vakna". Moa  är den som jobbar mest med inridningshästarna hos oss.

Moa har 2 egna hästar just nu, Chaneline och Walencia. 


______________________________________________

Våra tjejer tränar och tävlar i hopp, dressyr och fälttävlan.
Det har passerat ett antal hästar hos oss genom åren och ni kan läsa om dem på denna sidan i bloggen.

Vi tar hjälp av Pia Björk, Nils Strid Svensson och Elin Göransdotter i vårt arbete med hästarna.

Stall Wickström 


 




Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0