18/2 2017 Money Boy igår fredag

Money Boy igår
Så var det då dags för Money Boy. Denna kille har gett mig huvudbry ett tag nu så jag har fått fokusera på lösgjordheten och hur jag ska rida honom för att han ska gå som bäst i stället för att jobba med våran nya kür. 
Inte hela världen men frustrerande att man ska hamna i känslan av "jag kan inte rida" ganska ofta. Boyan utvecklas hela tiden och han byter stark/svag sida ofta kan gå bara 2 veckor mellan ibland och jag hinner inte riktigt med. Emma säger att man ska vara glad för utvecklingen så jag är glad  ;)

Idag var i alla fall en sån där underbar dag när han var lösgjord tidigt i värmningen och han tryckte inte upp nacken alls. Jag kunde rida upp honom i formen och rida öppnor mm i hög form med bra trav så som vi vill att han ska gå. Dessa pass måste man ta till sig och stoppa in i minnet så att man kan tänka på det när man har mindre bra dagar. 
 

Till helgen ska Boyan få lufta sig på tävlingsbanan och jag vet inte riktigt hur jag ska tänka när vi har det som vi har det. Får jag svårt så blir det inte nån walk in the park direkt att försöka visa honom på bästa sätt. Är han inte med mig så får jag rida i en lägre form och ta oss runt bara. Tänkte på att jag ändå är jätte glad att mina tränare inte släpper på grundarbetet när vi tränar för sitter inte grunden kan vi inte gå vidare. Måste vara rena h-vetet att rida en spänd häst inne på banan och inte kunna påverka alls. 
 



Kommentarer
- Anneli A

Lycka till 😘👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Svar: Tack 😙
Sandra Wickström

2017-02-18 @ 10:14:50

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0