4/12 2017 Dag 3, sista dagen på SIHS

Då har vi kommit hem efter en fantastisk helg på SIHS på Friends Arena. Sista dagen var det dags för starten i ponnyküren.

Håret sätts upp på morgonen. 

Rider fram
 
Världens bästa Emma Lindqvist och hennes Thomas var med uppe i Stockholm och Emma coachade oss på framridningen. Det är 1a gången Emma var med på själva tävlingsplatsen och det kändes otroligt tryggt. Emma står och kollar och hjälper mig och avslöjar inte en känsla utåt. Emma stoneface :) 
Jag kan inte tacka Emma nog.... tänk vilket år vi haft Emma! Blir svårt att toppa 2017. 

Mitt fokus var att visa min fina kille Money Boy på bästa sätt inne på arenan och jag är nöjd med ritten. Procent vill man alltid ha mer av. Kritiken från Pether Markne kommer vi leva på länge! 

Vi slutade på 3e plats

Bästa groomen Mimmi, kungen själv, bästa Emma och piloten som går på moln! 

Så tacksam att ha fått utbilda denna killen och gått från Lb-nivå till att vara en av de jämnaste presterande ponnysarna i Sverige!


Nu är Money Boy till salu och det förstår ni säkert känns jobbigt, min bästa kompis. Lyckos den tjej/kille som får ta över tyglarna på killen som du rider likadant hemma som på tävling. Han presterar i varje start, jämnare ponny är svårt att hitta. Har man mästerskap som mål är jämnhet en av de viktigaste faktorerna för att bli uttagen. Aldrig skadad och alltid arbetsvillig! Vill ha en ryttare som rider mjukt, följsamt och lösgörande då kommer kungen göra allt för sin pilot. Fantastisk galopp! 
650.000 kr otroligt viktigt med rätt familj. 

Jag vill ge en stor eloge till My Sandgren som lotsade runt sin Lykkes Chester på ett föredömligt sätt trots att det inte riktigt var deras dag på banan. My du är fantastisk med din fina Chester och ja det gäller hela ditt team. We love you all <3 

Jag vill också framföra stort tack till Anneli och Magnus Alfredsson för stöttning och sponsring! Tänk vilket dreamteam jag har runt mig tack för allt! 

Fler inlägg kommer med filmer mm. från Friends. 


 

Kommentarer
- Anonym

Vad kostar han? Vi är intresserade åt vår dotter men då måste vi veta ungefärligt pris😀

Svar: 650.000 kr
Sandra Wickström

2017-12-04 @ 08:17:08
- Anonym

Undrade om det var du som köpte Smurre från Djursholms Ridskola? Jag rider där, och har fått rida honom själv ett par gånger, supergullig ponny!

Svar: Hej! Ja nu bor Smurre hos oss. Va roligt att du ridit honom. Berätta gärna lite... Vad heter du? Har ungdomssektionen nån fb-sida eller hemsida?
Sandra Wickström

2017-12-04 @ 20:28:18
- Anonym

Jag heter Naemi! Ungdomssektionen har en Instagram och en Facebook, båda är @usekdrk! Smurre är verkligen en superrolig ponny och jag är säker på att han har mycket potential, men kanske inte på ridskola bara. :) Tycker att det är bra att han får en ny start! Jag fick inte rida honom särskilt mycket, men det var roligt när jag väl fick det. Han har lite spunk till sig, kan man säga. ;) Har du någon Instagram där du kanske kommer att lägga upp några uppdateringar? Jag brukar vara mer aktivt där, och jag tycker att det är alltid kul att se uppdateringar på f.d. ridskolehästar i sina nya hem!

Svar: Hej igen! Ja jag/vi har 2 Instagram plus mammas där det läggs upp.
@01sandraaw
@wickstromsutbildningsstall
@70Mariew
Sandra Wickström

2017-12-04 @ 22:00:23

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0