30/1 2017 Hästarna

Igår hade jag en bra dag igen. De flesta är bra ska jag ärligt säga men alltid kul med sällskap, igår var Matilda här igen. Matilda rider först Mazzetti hemma på fm innan hon kommer, hon är arbetssam! 

Felicia & Matteus 
Felcia provade att tränade för första gången igår. Hoppas hon kommer tillbaka och tränar hon var mycket duktig och lättlärd.

Curre
Matilda var hos oss igen och hon var hoppsugen så Curre fick skutta lite med henne. Jösses vad han hoppar den fine Curre. Matilda fick känna på några språng med tryck i. Fantastisk ponny som är hur snäll som helst och dubbeltalang (bra i både hopp och dressyr). Lycklig kommer den ungdom bli som får honom i framtiden.

Wizt och Money Boy
En uteritt på Wizten stod på agendan och vi tog "potatisgårdsrundan" i sällskap av Matilda som red kungen. Wizt hade lite träningsvärk efter passet igår. Uteritter uppskattas alltid och det är toppen nu ute när man slipper brodda mm.  

Kru-Ellen och Aronia
Vi jobbade också med Ellen och Aronia. De har tappat några kilo och de blir bättre och bättre att hantera. Som vanligt stämmer allt som Sara sagt om sina ponnys. De är ruggigt skitiga nu i geggan ute men glada.

Collin och Melodi
Melodi åkte med ägare hem över nyår. Collin fick välförtjänt vila. 
 

 

Kommentarer
- Matilda

Har My slutat rida?

Svar: Nej hon är bara inte hemma.
Sandra Wickström

2017-12-30 @ 12:55:22

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0