19/12 2017 Tröttnar på det här

Vissa kommentarer.... man tröttnar på att lägga ut sina tankar. 

Jag skriver INTE saker för att reta upp er, jag skriver MINA tankar och ursäkta om vissa dagar känns jobbigare än andra.

Jag har det förbannat bra om man ska vara ärlig.... jag har mat på bordet, kläder, värme, tak över huvudet och jag gör det jag älskar tillsammans med familjen. 

MEN alla vill väl jobba mot nåt bättre?

Spelar ingen roll om jag skulle ha 100 ridhus runt gården om man inte kan rida där. Tycker det är urtrist att man inte öppnar upp sina ridhus som inte används ens 50% av tiden men herrejösses det får väl de som äger dem avgöra. Vissa vägar är heller inte att föredra att rida på, nåt att tänka på. 
Vi har ett kanon bra ridhus att vara i och tyvärr ligger det en bit bort (andra sidan av Skara) men det är bra underhåll, trevliga människor och bra pris. Detta gör ju att mina elever mm söker sig dit också så lite win win på situationen. 

Ja det är ett högt pris på Money Boy men han har verkligen gjort allt man kan inom ponnydressyren med mig under våra år tillsammans. Han presterar jämnare än de flesta, det man önskar av en mästerskapshäst! 
Innan hade han ingen lång meritlista och han är född 2007 alltså bara 10 i år.

Ja jag har haft clinic och pratat om mitt liv - ingen annans. 
Ja jag har elever som rider för mig och de utvecklas i rätt riktning! 

Nu har vi tagit emot tråkiga kommentarer och läst inlägg ett tag, nu rann det över hos oss. Lägger energin på hästarnas träning....  Over and out

\n
 med familj
\n
 
\n



Kommentarer
- Anneli A

Trist ....MEN sträck på er ... försök inte bry er de ni gör är såå bra o ni kämpar extra mkt mot många andra ... de är en jobbig period nu med väder o vind ... motigt ... men men ... de vänder 😘😘😘 kram till er alla ❤

Svar: 💖💖 Nu rida Collin 😍
Sandra Wickström

2017-12-19 @ 14:32:44
- Anonym

Men det är precis det som är den svenska avundsjukan 🤤 Det finns verkligen inte många som din familj och dig Sandra♥️ Ni lever ju verkligen för det ni älskar och på vilket sätt du utvecklas♥️ Vår stolta för ni är unika på alla sätt💗 Kram från Anki till en underbar familj som vi lärt känna och beundrar stort♥️

Svar: tack snälla ni! Vi är då glada att vi träffat er! 💖💖💖💖
Sandra Wickström

2017-12-19 @ 18:22:43

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0