16/8 2017 Hoppträning för Nils Stridh Svensson

Tian

Moa var med på hoppträning för Nils på fina Pump´s Fleet Athena "Tian" 5 år. En härlig inställning på sin 2a ordentliga hoppträning.

Walencia

Moa red sen ett pass på 18-åriga Walencia. Ingen lättriden dam men Moa gör det såååå bra.

Collin

Jag hoppade fina Collin. Mycket nöjd med honom som nu rids lugnt och sansat och han tar alla mina förhållningar. Höjden känns inte jobbig längre! När han innan drog emot hindren och kastade sig över var jag inte alls bekväm att hoppa honom men nu känner jag att tom jag kan ut och hopptävla på honom. Tack Nils!

Bra tränare!

Jag måste ge Nils en stor eloge! Så duktig på att snabbt se alla ekipage brister och styrkor. Lugnt och sansat lotsar han oss framåt och upp på höjder som jag för 2 månader sen hade vägrat hoppa med Collin!

Han ger mig tips i hur jag ska fortsätta träningen med te.x My och Matteus när vi hopptränar.

Nils är riktigt duktig på att ge alla ekipage den hjälp de behöver. Vi är väldigt blandade grupper hemma men det är inga problem. Vi har kul tillsammans - det är viktigt!

Vill du vara med?

Vill du vara med i vårat gäng och träna för Nils? Vi är på våran utebana så länge det går nu i höst på tisdagskvällar. Ta kontakt med mamma Marie 0705418092 om du är intresserad. Vi kommer i vinter vara i ridhus, plats inte bestämd än.


Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0