29/9 2016 Matteus 683, Metod 590 & Valentina

Igår så hoppade tjejerna lite hemma med hjälp från Pernilla. Metod fick vara med för första gången och han tyckte det var riktigt roligt. Tänk vilken tur vi har som har så duktiga och arbetsamma tjejer hemma. Ingen som ser ner på att rida liten ponny trots att de har större hästar allihop. <3

Jag (Marie) anser att man inte ska se ner på någon häst utan att man lär sig nåt på varje häst/ponny man rider. Bara för att de är små så betyder inte det att de är lättare att utbilda. Det är nästan så att det kräver mer av dig som ryttare för du behöver sitta i balans hela tiden för att hjälpa ponnyn.  

Carro & Metod 590


Mimmi & Matteus 683


Moa & Valentina


Matteus var mycket glad att få träna igen.  

Pilotbyte som ni kan se från Sandra till Mimmi. Mimmi är ca 10 cm längre än Sandra men det fungerar ändå. En balanserad ryttare kan rida mindre hästar utan att störa.


Metod fick vara med för första gången. Vi vet inte så mycket om vad han gjort innan så vi valde att ta med honom med unghästar. Inte en tveksamhet när det var dags! Han tyckte det var superkul. Carolina är ju egentligen en hoppryttare i grunden så hon sken som en sol när hon fick styra runt Metod på hinder.

Första språnget.... lite tveksamt


Valentina är en en pigg madam som verkligen gillar att hoppa. Hon skulle varit storhäst tycker Moa.
Hon har lättast för att hoppa i trav då hittar hon avstånd bra men vi tyckte igår att hon tog ett kliv framåt i träningen i galopp :)

Här hade jag zoomat för mycket så Valentina hoppade Moa ur bild ;)

Det är nog dags för denna lilla madam att få åka ut på nån pay and jump inom nån månad.

//Marie

 
 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0