3/11 2016 5 år och redan en läromästare!

Nu måste jag bara skryta lite om fina fina Matteus 683 5 år. Visst han är ungponnychampion för 5-åringar med mig 14 år men idag då visade han allt att han är en riktig barnponny och likaså läromästare!

Det gör mig extra glad att nu tänka på mitt inlägg om störe ryttare som rider mindre ponny. Ni kan läsa inlägget här. 

Matteus har idag verkligen bevisat att jag uppnått det som måste vara målet för oss större som rider små ponnys... att de är så pass lydiga att mindre kan rida utan större problem. Gör de en skaplig galoppfattning så ska hästen fatta galopp. Dert tar tid att få till, ingen qvick fix direkt. 

Idag kom My en av mina småstjärnor och red på Matteus. My är bara 9 år och har inte ridit så mycket. Hon red flitigt när jag hade Blomman hos mig men sen fick My en egen ponny på lån. Tyvärr höll inte ponnyn vad som utlovats så han skrämde henne. Det är nu ca 1 år sen hon red och jag blev glatt överraskad att hon kom ihåg så mycket. My är helt klart en talang i sadeln.



Jag och My har en speciell koppling om man kan säga så, vi passar bra ihop! Jätte kul att få se henne på Matteus idag.



Galopp gick galant! 
 
Bjuder på film, be nice!



Matteus 683 och My Ni gjorde min och mammas dag idag! Tack <3 

 
 

Kommentarer
- Carola

Härlig liten tjej på fina Matteus. Tror man på sig själv och det man gör och är bra på det då kvittar det vad andra tycker. Oftast är det bara avundsjuka som gör dessa människor elaka och förtalande.

Svar: Visst är hon fantastisk lilla My. 💖
Sandra Wickström

2016-11-03 @ 20:04:09

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0