4/1 2016 Ny klubb

Vi byter klubb i år till Skaraortens RF
Beror bara på att man måste göra x antal arbetsdagar på den förra och vi är 3 st och det går inte. Man vill ju inte bli utesluten....

Vi fick så fint erbjudande av Hannah och farmor men det håller inte för det är inte bara jag som har arbetsdagar på mig utan Moa och Mimmi också. Vi vill inte ha det på samvetet.

Jag har blivit lovad att bli utlånad till annan klubb om det blir aktuellt för te.x Div 1 i dressyr men som det låter nu så kommer LRK inte ha nåt lag tyvärr. Finns väl andra klubbar :)

Nijebert´s Cupido "QP"

 
 

Kommentarer
- Emelie

Smidigt att kunna byta klubb bara sådär! Här finns bara en att välja på :P

Svar: Det är tur det. :)
Sandra A.W

2016-01-04 @ 13:16:42
Blogg: http://exaequestrian.wordpress.com
- Agnes

Det är ju tur att inte alla resonerar som ni för då skulle det ju inte finnas några tävlingar för er att åka på. Jag tycker att det är viktigt att tänka på att 99% av alla tävlingar i Sverige arrangeras ideellt dvs klubbens medlemmar jobbar gratis för att föreningen ska få in pengar och kunna fortsätta sin verksamhet, köpa in nya dressyrstaket, hinder mm som sedan används av de som åker runt och tävlar. Att vara funktionär är både roligt och lärorikt.

Om alla ska vägra att hjälpa till så kommer klubbarna behöva betala för arbetskraft på tävlingarna vilket skulle betyda att priset för att tävla skulle stiga rejält=färre skulle ha råd att tävla. Att säga att man inte hinner hjälpa till för att man har många hästar, satsar på SM mm känns för mig som ren bullshit. Alla har mycket att göra med hästar, familj, jobb och andra fritidsaktiviteter, det är så livet ser ut för de flesta, allt handlar om prioriteringar. Om en sån som Lisen Bratt hinner stå i kiosken på sina söners fotbollsmatcher så hinner vem som helst hjälpa till 3 gånger per år, det finns ju liksom ytterligare 362 dagar på året!

Svar: Vet du hur mycket vi hjälper till på klubbar eller engagerar oss på annat sätt än just arbetsdagar? Vårt val är att byta klubb för att om vi inte hinner hjälpa till så mycket som klubben fodrar så blir vi uteslutna och det vill vi inte.
Bra jobbat Lisen Bratt! (det finns väl personal på deras gård som jag säkert tror ställer upp och tar stallet mm)
Grattis till dig Agnes som har mycket tid och engagemang i klubbarna runt dig och tack för det så att vi kan fortsätta tävla. Tack! Utan funktionärer inga tävlingar!
Sandra A.W

2016-01-05 @ 13:36:00
- Hannah G

Väldigt tråkigt att ni ska byta..❤️ kanske följer med😉

Svar: Tråkigt men vill ju inte riskera att uteslutas sen. Vi är bff ändå ;)
Sandra A.W

2016-01-05 @ 14:56:54

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0