8/9 2015 Jag vill motivera

Att motivera
Jag vill motivera andra att hålla på med det dom älskar via min blogg om min satsning. Kan jag motivera 1 person är det 100% mer än ingen!

"En glad vinnare" ;) ;)


Varför är det viktigt?
Jag kan inte riktigt sätta ord på varför det är viktigt för mig men ska försöka...
Jag blir så ledsen när jag ser människor runt om som inte har nåt intresse alls, man gör inget på sin fritid utan det blir liksom bara häng och man är uttråkad. Uttråkad - lätt att hamna snett och det leder till problem. snett - inget vettigt att göra i sitt liv. Ingen människa vill ju leva ett liv som inte är bra för en eller?

Jag vill via bloggen visa att man kan göra en ordentlig satsning och ha kul samtidigt. Mycket jobb men det ger mig så mycket tillbaka.
 

Sen har vi mina småstjärnor som jag tränar.
Jag älskar att se mig själv i dom när dom kämpar på. Jag önskar så att jag lyckas motivera dom att fortsätta inom sporten men skulle dom välja tex friidrott sen så lovar jag att vi kommer heja på er då också. Kan inget om friidrott men jag kan hjälpa till med att sätta mål osv.

Jag vill att dom åker hem från skolan och verkligen ser fram emot att utvecklas tillsammans med sin häst.


Om man inte kan ha egen häst då
Det finns väldigt många som inte har råd och möjlighet att ha en egen häst.... nyttigt att tänka på ibland!
Ge inte upp ni kan säkert genom arbete få rida extra på ridskolan, annonsera om att bli medryttare och sen genom arbete kanske få träna och tävla den hästen, ha en häst på foder. Jobba med nåt för att kunna hjälpa sig själv med att kunna träna för tränare.

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0