10/11 2015 Svar på kommentar "vad betyder tävlandet"

Svar på en kommentar om inlägget "vad betyder tävlandet" från Emelie   
                                                                 
Ibland tror jag det kan vara bra att ta en paus från tävlandet. Så man blir lite sugen igen liksom :)
För mig som i princip bara har tävlingar på sommarhalvåret så är vintern en intensiv träningsperiod istället.

Tack Emelie för din kommentar! Jag uppskattar verkligen att ni tar er tid att skriva till mig.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helt ärligt så är jag alltid sugen på att tävla förutom just nu för mitt självförtroende försvann.
Jag fick kritik av någon som jag trodde hejade på mig och det gjorde så ont. För nåt år sen var det S.Diablo som inte var bra och nu Money Boy. Inte kul att höra att hästar inte duger och det är ju dom hästarna jag har så jag får göra mitt bästa med dom jag har.  

Hur kan man bedöma? Det är ju så många kriterier som ska uppfyllas för att bara klättra i klasserna i sig sen ska man utifrån att man då och då ser hästarna kunna säga att dom inte platsar i toppen.
Det krävs ju så mycket för att ens ta små steg i karriären, ryttaren ska vara frisk, hästen ska vara frisk, rätt utrustning, bra tränare, rätt träning för just den hästen, tid och möjligheten att få träna och tävla och mycket mycket mer.
Jag hade inte vågat döma någon!
                                      
Varför tävla nu?
Jag behöver ju jobba upp mitt självförtroende så det är nu bestämt att jag ska försöka tävla/programrida när det finns möjlighet. Jag måste ut och rida på Money Boy nu för att lära mig hur jag ska rida honom på bästa sätt. Vi har ju tagit ett steg framåt i utvecklingen och behöver nu lära mig att rida med tryck på banan.
Hemma är man ju lugn och man har ingen press alls sen på tävling så är det ju så mycket mer...

Inte speciellt mycket tryck mera "safe"

Med mer tryck

Sen har vi dom hästar vi har i träning. Dom behöver ut och tävla för oftast är det ju yngre hästar som behöver rutin. Fina QP tex har ju inte varit ute innan han kom till oss och nu vill vi ju utveckla honom på bästa sätt.

Hoppas ni förstår hur vi tänker hemma. Som någon sa "man kommer ingenstans om man rider i sen egen lilla bubbla hemma". Jag ska ta mig igenom den här jobbiga känslan av att inte duga och visa att mina hästar är fina och visst kan platsa i toppen.
 

Kommentarer
- Ida

Jag blir så arg på personer som inte ser hur duktig du är på att rida och hur sjukt fin Money Boy är! Ni är ett vinnande team❤️ och jag fattar inte hur dom ser för för mig bara ni flyger fram på dressyrbanan!!❤️

Svar: ❤❤❤
Sandra A.W

2015-11-10 @ 09:10:28
- Moa

Hej! money boy har blivit så fantastiskt fin!! Hur har du jobbat upp hans samlade trav med mkt framben? Min ponny behöver få mer luft under frambenen! Skulle du kunna ge tips på hur du har tränat och hur långt tid har detta tagit? Bra blogg!! Kram från Moa

Svar: Hej och tack.
Jag kan be mamma filma i veckan när jag rider och tar upp honom så kan du se. håll koll på veckans inlägg :) Kram
Sandra A.W

2015-11-10 @ 10:26:42

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0