17/3 2015 Ska man kanske låna ut?

Jag och mamma pratar mycket om kungen och vi älskar verkligen honom. Så fort vi sätter ut en annons om att han är till salu så ångrar vi oss. Så jobbigt. 


Ett steg i denna process kanske kan vara att vi lånar ut honom först.
Helst av allt vill vi ha kvar honom hela livet men samtidigt vet vi ju att han älskar att träna och tävla. Han vill inte bara gå i en hage utan han ska användas. 
 
Bäst av allt vore ju att han kunde stå kvar hemma men sen är ju frågan bäst för vem? 

Vad tycker du? Hur skulle du ha tänkt? 

 

Kommentarer
- Michelle Petersson

Jag har vart i samma läge med en B-ponny jag hade. Hade henne i drygt 4år, ffrån att jag va en riktig mes och flög av tuffa Bella (ponnyn) stup i kvarten till at vi hade ett riktigt roligt år med en massa vinster och placeringar i de lägre klasserna. Den här otroliga resan gjode att jag och alla i familjen fäste oss så himla hårt vid henne. En underbart snäll och personlig häst men jag blev för gammal för att tävla + att vi skaffa en
C-ponny och då räckte inte tiden till. Så för Bellas bästa lånade vi ut henne och på riktigt, det var HEMSKT! Jag grät och grät och grät, det kändes som vårt absolut slut när transporten
åkte från gården...

Men så småningom började jag komma över det och i slutet av året skrev vi ett köpkontrakt så de som lånade henne nu köpte henne.
Nu går det bra. Det var skitjobbigt i början och jag saknar henne då och då. Men att låna ut för senare köp är helt klart att rekomendera. Då kan man i början intala sig själv att man faktiskt fortfarande är ägare ;)
Kram och lycka till med beslutet! ♥

Svar: Precis så har jag och mamma pratat om att det kan bli. Man accepterar lättare om det gått ett tag. Tack!
Sandra A.W

2015-03-17 @ 08:20:01
Blogg: http://michellepetersson.horseworld.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0