30/6 2015 Cupido på torsdagen

Nijerberts Cupido skulle starta sin första ungponnyklass någonsin i Dagstorp på torsdagen. Han är 6 år så han ska gå La.

Dom flesta av er vet väl hur sent han kom till oss? Vi hemma ser det som ren bonus att vi hunnit komma hit i träningen att han kan vara med. En start hade han innan i en lokal Lb1 2014 på 53,96%
Emma var säker på att han skulle klara kvalen på minst 64% men det var inte jag.... så skönt att Emma hade rätt.
Det är inte bara programmet man ska ha koll på man måste vara lugn så man kan lotsa honom tryggt i en tävlingsmiljö. Han är som tur är cool och inte direkt spänd. Dom tävlingar vi gör nu lägger ju en grund för hans fortsatta tävlingsliv.

På värmningen får jag jobba med en väldigt orolig och tjafsig mun. Red på baucherbett och aachennosgrimma som han gått bra med hemma sista träningen.
Han går gärna och trycker upp formen och blir lång och det jobbet att rida ner och ihop honom blir inte 100 när han tjafsar så i munnen.

Värmer


Många pauser när vi rider fram.

På banan

 
 

Nöjd kille!

 
Vi slutade på 68% och han vann! Vi missade den prisutdelningen för vi trodde inte han vunnit :( Han fick sin ungponny rosett när vi kom ut från banan och den blågula fick vi hämta i sekretariatet.

Jag och fina killen plus ägare  fam. Fernberg här ser ni Terese


Han klär i blågult eller hur?!
 


 

Kommentarer
- Ida

Så sjukt fina<3 Den ritten är du nöjd med va;)

Svar: Tack snälla! Inte helt nöjd för han kan så mycket mer bara jag får ihop honom bättre och att han inte slår sig ur form då och då. Bett och nosgrimmebyte på lördagen gjorde att han gick bättre med lugnare mun.
Sandra A.W

2015-06-30 @ 07:12:23
- maya

Dina hästar klär alltid i blå-gult😊😊

Svar: Tack :)
Sandra A.W

2015-07-01 @ 23:47:20
Blogg: http://jagsportar.blogg.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0