10/12 2015 Finns inga genvägar

Det finns inga genvägar när man håller på med hästar eller jo det finns det ju, det finns ju såna som lämnar sin häst att tränas av någon annan men det vill och kan inte jag. Inget illa menat till någon som lämnar bort men jag vill helst rida mina hästar själv. 

Igår åkte jag-Boyan och Carro-Manten och mamma till ridhus och tränade.

Jag får till det mer och mer men lång väg kvar och inga genvägar.
Bjuder på en film. Be nice!


Traven är svårast så det tränar vi mest.
 

Kommentarer
- terese

Det ser jättefint ut redan nu så tänk vad bra det kommer vara när han är stark i det i vår när tävlingssäsongen drar igång.

Svar: Tack snälla Terese <3
Sandra A.W

2015-12-10 @ 10:04:50
- Fanny Mustala

Alltså ser du ner på människor som tar hjälp av en utbildad tränare för att föra vidare sin häst i utbildningen? Min tränare rider min häst 1-2 ggr i veckan, inte för att jag är lat, utan för att checka av att min häst känns bra, för att vidareutbilda och för att kunna bättre hjälpa mig på marken. Detta gynnar både häst och ryttare, och jag låter min tränare rida för att min häst skall få den bästa möjliga ridning, och även för att man lär sig massor av att se sin häst i rörelse under en ryttare, man får förståelse för hästens rörelser och beteende. Förstår inte varför du ser ner på detta? Detta är ju för hästens bästa! Jag skulle absolut villa rida alla dagar i veckan, men måste tänka vad som är bäst för oss som ekipage.
Hoppas att du förstår nu varför människor låter anda rida sina hästar, och inte trycker ner oss flere gånger!
Förövrigt tycker jag om din blogg, din ridning och dina hästar. Keep up the good work!

Svar: Jag låter också min tränare sitta upp om det behövs och jag ser verkligen INTE ner på andra. Du har missat många av mina andra inlägg när du frågar detta.
Dock vill jag inte lämna bort min häst för att nån annan ska göra jobbet och jag rider då och då och sen tävlar! Stor skillnad.
Jag har stor respekt för alla som rider överhuvudtaget och vill utvecklas med sin häst MEN jag vill göra jobbet själv med mina.
Döm inte mig baserat på din tolkning av ett inlägg.

Jobba på med din häst och stort lycka till :)
Sandra A.W

2015-12-10 @ 11:52:16
- Elin Karlsson

Såna som lämnar bort sina hästar låter väl lite som att du ser ner på dom. Inget illa menat men man får tänka på hur man formulerar sig.

Svar: Ber om ursäkt så menade jag inte alls.
Sandra A.W

2015-12-10 @ 15:28:08

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0