5/8 2015 Detta med Diablo

Dom flesta vill veta i detalj om vad det är för kritik men det tänker jag inte berätta i sin helhet med hänsyn till dom som ger kritiken. Mamma och pappa är hårda på den punkten vi ska inte sjunka så lågt. Ibland skulle jag vilja det....

Jag fick Diablo i aug 2013 och han var inte i tävlingsbart skick sen dess har jag jobbat med att få honom tillbaka på tävlingsbanan. Här gick det mycket rykte om hur hans skick var mm. 

Sommaren 2014 var han hemma och betäckte så där tappade vi träningstid men vi har full förståelse för att ägaren gjorde så. Under hösten 2014 så kvalade vi nationellt trots lite träningstid. 


I februari 2015 startade vi nationellt och gick på strax över 60% klart godkänt. Då får jag höra att han inte klarar av att gå på den nivån............ va??? vi visade ju just precis att det gick.

Startade honom och gjorde samtidigt ett kval till dressyr-SM i juli i Färgelanda - då var han halt bland annat.
 

Nu startade vi i Jönköping då är det min ridning som inte är bra. Kom ihåg att bilder är tagna i ett ögonblick. Spelar ingen roll hur kritik kommer fram man blir ledsen!
Vad kommer nästa start?

Om ni alla bara visste vilket jobb jag lagt ner på denna ponny och nu vill vi bara tävla och ha kul ihop utan massa elaka kommentarer. 

Jag har sagt det innan gillar ni inte Diablo följ honom inte - så enkelt, annars behöver ni kanske inte skriva en massa skit till mig eller min familj. Tyck vad du vill men håll det hos dig själv.

Gillar ni inte mig - följ mig inte!

Jag funderar fram och tillbaka på hur jag ska göra med bloggen och då får jag att "jag säger ju att jag ska sluta men slutar inte.... jo det är sant hittills men varför bloggar jag? Ska fundera lite till.

Jag lovar er som bryr sig att jag/vi försöker att ruska av oss allt och jobba på men man får kortare och kortare stubin om ni fattar. Vi märker allt att läktare fylls upp när det är Diablos tur att starta. Tänk om nån ärligt kunde säga varför man vill kritisera oss hela tiden.

Om man väljer ett jobb på tex Ica när man blir stor så kanske man slipper sånt här.


Måste bara berätta detta...
Min storhäst Diamant startade idag sin 1a tävling i livet. Vi bad Emma lotsa runt honom och oj oj va bra hon gjorde det! TACK Emma <3 <3
65.3% i Lb1 lokalt. 
 


 
 
 
Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0