4/8 2015 Den här soldaten

Diablo Diablo Diablo 

Den här soldaten börjar bli trött :( 

Tar en funderare om det är värt all kritik mm. Ingen blogg-svårare att få info.
- Sandra

Kommentarer
- Anonym

Vad är det egentligen för kritik du får? Du vet ju själv om att du rider honom bra. Man får bara inte låta sig nedslås av negativ kritik. Låt ingen sätta sig på dig och få dig sluta blogga så länge du inte själv vill.

Svar: Varför anonym?
Sandra A.W

2015-08-04 @ 10:37:13
- Ida

Tråkigt med såna kommentarer😞 Jag önskar att jag skulle kunna hjälpa dig❤️ Kan inte vi träffas någon gång innan lovet är slut?? Vi har ju inte träffats på hur länge som helst😊

Svar: Jo det kan vi göra :)
när börjar du?
Sandra A.W

2015-08-04 @ 12:36:20
- Anonym

Jag börjar måndag v.34 du då??😊

Svar: 25e börjar jag
Sandra A.W

2015-08-04 @ 15:27:58
- Caroline

Tråkigt att du kanske ska lägga ner din blogg, fast som de andra gångerna fortsätter du ju att blogga hihi :) Vad får du för kommentarer som gör att du vill sluta? Eller skriver du på ett sätt som upprör någon?

Svar: tycker du jag skriver upprörande?! som jag sagt innan vill inte älta det. Även om jag bara lägger ut en bild så blir det prat efter start.
Sandra A.W

2015-08-04 @ 16:08:06
- Caroline

Jag läser din blogg för att jag tycker att det är kul att det går så bra för dig och gläds åt dina framgångar och i hästvärlden är ju det så att folk är/blir avundsjuka när det går för bra. Tro mig jag har fått erfara detta själv nu när jag har en dotter som det går väldigt fort för när hon "lär sig" och man märker hur folk speciellt mammor vill gärna frysa ut en, (prata skit) Nej jag tycker inte att du skriver något som upprör, utan det var mer en fråga eftersom du skriver om kritik. =)

2015-08-04 @ 18:25:23
- Eva G

Vad är det för negativ kritik du får? Är det från avundssjuka personer tro?

2015-08-04 @ 19:45:17
- Gisela

Vet inte riktigt vad som händer och sker, men tyder det som den svenska avundsjukan. *suck
Stor kram

Svar:
Sandra A.W

2015-08-04 @ 20:50:58
- JennyM

Jag var med om en fruktansvärd sak för bara ett år sedan Sandra där jag fick så otroligt mycket skit om en sak som ingen hade någon aning om hur det egentligen var.. Det var så tufft, både för bloggen och hela min hästkarriär, jag vart totalt grundlurad av en människa som jag litade på mest i mitt "team" och jag var faktiskt otroligt nära på att göra mig av med allt vad hästar hette.. Men någonstans där påvägen så bestämde jag mig för att se över varför jag håller på, både med bloggen och hästarna - jag kom ändå fram till att det var för min skull och ingen annan skulle få ta det ifrån mig då pga att dessa betett sig illa och inte jag?!!
Jag får fortfarande höra riktigt sjuka saker efter detta, men eftersom personerna i fråga aldrig vet eller kommer få veta hela historian som ligger bakom så inser jag att deras snack/kommentarer egentligen inte är värda det minsta . ellerhur?! :)
Du gör ett toppenjobb med alla dina hästar, och en del hästar är betydligt svårare än andra bara - men det kommer lossna för er, det är jag helt hundra på!
Du har ett sådant fantastiskt driv, så ge inte upp det för att människor är bittra, låt dom vara det! Låt dom inte ta din energi ifrån dig, - tro mig jag vet att det är svårt, men försök! Jag är helt övertygad om att du gör ett fantastiskt jobb med både hästar och blogg, och det är bara löjligt att någon ens känner ett behov av att ifrågasätta det..
Men kämpa på, och du vet vart jag finns om du vill skriva av dig lite :) Kram

Svar:
Sandra A.W

2015-08-05 @ 01:50:37
Blogg: http://jmdressyr.se
- J.

Kämpa på Sandra!! Försök att ignorera alla "dumma" kommentarer. DU vet innerst inne att hästarna gör enorma framsteg, och det är trots allt det som är det allra viktigaste. DU rider hästarna mjukt och fint istället för att pressa fram saker och ting genom tvång från dem, och i slutändan ger det ärliga, genomarbetade, förtroendefulla och hållbara hästar. Man kan ta genvägar för att det ska se fint ut för stunden genom att sätta hård press på hästarna genom tvång, men som sagt är ditt arbetssätt det som håller i längden.
Inom hästsporten finns det tyvärr extremt måste avundsjuka människor! Försök att ignorera de kommentarer som du anser är felaktiga. Du omger dig ju av hästkunniga männsikor i många olika former som hjälper både dig och hästarna i rätt riktning.
Kör ditt race och strunta i resten!! =D
Hejja Sandra, DU är helt fantastiskt duktig!! =D

Svar:
Sandra A.W

2015-08-05 @ 08:58:50
- Engla

Ursäkta för olämpligt språk men fuck these idiots! De är bara avundsjuka okunniga jävlar som klankar ned på dig. Slår vad om att ingen utav dem rider på samma nivå som du. Förstår att de är jobbigt och blir det för svårt och om du mår dåligt av att blogga så ska du ju sluta med det. Men vill bara säga att dessa idioter inte är värda din eller någons uppmärksamhet! ♥

Svar:
Sandra A.W

2015-08-05 @ 16:42:28
- Emelie

Avundsjuka säger jag bara, håller fast vid vatten-på-en-gås-metoden, men förstår att det inte är lätt. Förstår att du gärna vill att dina hästägare ska kunna läsa om vad som händer, det går inte lösenordskydda bloggen så bara de (och kanske några av oss andra trogna) kan läsa?

Svar: ❤ jag tycker ärligt att jag ska kunna ha bloggen utan påhopp. skriver jag provocerande?
Sandra A.W

2015-08-05 @ 22:52:48
Blogg: http://exaequestrian.wordpress.com

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0