24/4 2015 Lätt att deppa ihop del 2

Vissa dagar vill man bara gå och lägga sig och hoppas att det är bättre i morgon. Stackars Emma fick slita med mig igår.

Mamma och jag pratade mycket om detta igår. Det är så irriterande att inte göra rätt när Emma ber mig. Blir så arg på mig själv och det känns som om jag inte kan rida alls - hopplöst.
Jag fick rida program igår med QP och Diablo när vi tränade och jag vet inte vad det är men då slutar jag rida och har fullt upp med att få det att se fint ut.

Speyksbosch Diablo
Diablo var spänd och tryckte upp nacken och det tog sin lilla tid att rida loss det.


När jag väl får det att släppa blir han så fin och avslappnad. Jag måste backa lite och rida honom med bredare hand och inte för hög. Han går upp i formen för mycket om jag rider med för hög hand. Bakbenen måste jobba med mig och med det menar jag att han ska driva själv och sätta benen under sig.

Får kolla upp detta med träns till Diablo. Jag vill ha ett med bredare nackstycke för att få så lite tryck som möjligt i nacken. Han är inte helt nöjd med tränsen han har nu.

Som ni ser på foton nedan, gör jag rätt så går han rätt. Han blir fantastiskt fin! Varför gör jag inte bara rätt direkt?


När vi hade tragglat delar i program så avslutade vi och som ni ser nedan så är Diablo nöjd men inte jag. Han SKA vara nöjd för han gör det jag ber om men jag... ja här måste man skärpa till sig.

Sist men inte minst måste jag börja ta plats på framridningen och inte bara styra undan pga att jag rider hingst.

Mindre rolig dag igår men allt kan ju inte gå uppåt hela tiden det vet jag ju men dom här dåliga dagarna kan man vara utan!

Inget är Diablos fel utan det är mitt !!
 

Kommentarer
- Hanna Salomonsson

Tycker inte du skall vara för hård mot dig själv Sandra, alltid stöter vi på motstånd i vår träning. Aldrig kommer vi sitta där och tycka att något är perfekt en längre stund, för ju mer vi tränar desto mer ökar kraven. Tycker du gör ett så fint jobb med dina ponnysar och insikten att man själv behöver ändra sin ridning är väldigt god men tar såklart tid innan det kommer naturligt när man väl sitter där i sadeln:) Kämpa på och hoppas du får en bättre dag idag!

Svar: Tack! Jag ska rida ikväll och hoppas det går bättre.
Sandra A.W

2015-04-24 @ 10:09:12
Blogg: http://hannasaalomonsson.blogg.se/
- Emma Elfstrand - elfstrands.se

Ibland fuckar hjärnan upp sig, som jag brukar säga! De dagarna tycker jag inte det finns så himla mycket att göra, utan det gäller att försöka lägga det bakom sig och ta nya tag till nästa träning :) Om hästarna kan ha dåliga dagar är det inte konstigt om vi har det ibland heller, om man tänker efter :)

2015-04-24 @ 12:19:42
Blogg: http://elfstrands.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0