11/4 2015 Hoppa bana

När ni kan läsa detta är vi i fullfart med att ha en pay and jump hemma.

Vi har bjudit in mina tjejer som rider för mig och nån mer familj. Vi har pratat om det ofta hemma men vi har inte gjort det än. Jag tror det är en bra sak i deras utbildning på hästryggen.... att dom får vara med mig och gå banan, hoppa fram och sen är jag med dom inne på banan som stöd.

Jag hoppas vi hinner ta kort på ekipagen så ni kan få se dom sen. 

Jag och min B-ponny Hobson som jag utbildade och kvalade in till SM 2014 i dressyr. Vi hoppade upp till Lb och vi vann några P70 i fälttävlan. Nu är han Inez läromästare och han har det hur bra som helst. 

Mitt mål med detta är att visa barnen en liten del av tävlingsvärlden och att förhoppningsvis ge någon av dom en morot att träna mer för att sen åka ut och tävla. Det är inte så nervöst att komma hem till oss där dom varit innan och dom känner igen dom flesta. 

Jag vill visa dom att trots att jag är en dressyrtjej så är det vikigt att även hoppa då och då. Jag kommer nog inte hoppa 1,40 men i alla fall runt en meter. Kul för hästar och ryttare med variation.

Jag vill också visa dom att man ska tävla för att man själv vill och att vinna är inte det viktigaste. Rosetten gör inte vinnaren! Man ska sätta upp egna mål och försöka uppnå dom då är man den verkliga vinnaren.

Vad tror ni om detta? Tar vi på oss för mycket?


 

Kommentarer
- Emma Elfstrand - elfstrands.se

Så kul att ni ordnar detta :D Vi funderar på att ordna en pay and jump 1 maj (och kanske fler datum framöver) hos oss, och då är ni varmt välkomna om ni inte har andra tävlingar då :D (vilket jag antar att chansen är ganska stor för ;) )

Svar: Det gick jätte bra och mina tjejer var sååååå duktiga!
Det tycker jag att ni ska göra..1 maj tävlar jag nationellt men kan säkert nån annan gång.
Sandra A.W

2015-04-11 @ 09:19:52
Blogg: http://elfstrands.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0