3/10 Att tävla

Jag älskar att tävla som de flesta av er vet, roligast är dressyren.
 
Inför varje tävling oavsett diciplin eller nivå så sätter jag ett mål för den tävlingen. Hur gör ni?
I helgen som gick t.ex när jag tävlade Candy lokalt i hoppning för första gången så var mitt mål att komma till omhoppning och det klarade jag. Sen när man sätter mål måste man ju klara av att man inte når målet varje gång, kan vara bra att tänka på.
 
Nu funderar jag på vad som gäller för att få rida lag i nivån över divII... Är det "Elit" då? Vad gäller med kval mm. Nån som vet får gärna tala om det för mig och mamma.
 
Den här lille godingen vill jag ju tävla på nationellnivå med nästa år :)
 
Samma med denna killen
 

Kommentarer
- JennyM

Det är bara individuella kval som gäller även i lag. Sen efter div 2 är det div 1 då och där brukar dom två bästa lagen kvala till eliten :) Du kan ju tillexemepl (eller kunde innan) anmäla dig och rida individuellt i Lag-SM. Dit behöver man inga kval alls, förutom om man ska starta med laget då :)

2012-10-04 @ 00:49:24
Blogg: http://jmdressyr.blogg.se
- Sissi

För att kvala b-ponny till nationellt krävs 2 ritter över 62% i LA ->Kvalar man i LA:1 får man ändast rida nationella program som innehåller samma rörelser som LA:1,så det är mycket bättre att kvala i LAP:1 där öppna,sluta samling bl.annat finns.
Det bästa vore att rida div 1 på våren så man sätter dessa kvalen i åtminstonde LA:1(behövs inga kval för att rida div.1).I div.1 rider man LA:1 och Lagtävlan (som man också kan kvala i) samt att finalen går i lagtävlan och LAP:1.Efter div.1 går ju eliten som går i regional nivå LAP:1.Så som kommentaren ovan kommer ju de två starkaste lagen vidare. (Eliten går nu i höst och även nästa höst).För att sedan kvala till SM behövs 2 kval över 64% (kat.B)på nationell nivå,LA:2 eller högre)Lycka till! :)

2012-10-06 @ 20:07:59

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0