Min tisdag

Skolan var som vanligt. Vi skulle haft prov på Vikingatiden i morgon men läraren är sjuk och det var lite tur för mig så jag hinner läsa på mer tills vi ska ha provet nästa vecka i stället.

Jag red Candy på ridbanan idag. Hon går mycket mycket bättre än för ett par månader sen. Är sugen på att ta med henne till Jenny snart och få ett par nya ögon på henne. Jag tycker att hon är så mycket lugnare nu och att hon väntar och lyssnar på mig. Inte som lille Quest men en bit på väg i alla fall.

Jennyträning på kvällen med Quest, Mimmi var med på Tiger.


Idag tränade vi på: galopp in och sen halt, öppna, skänkelvikningar mm. Skänkelvikningarna blir bättre och bättre. När Quest inte fattar vad jag vill så tjurar han ihop och böjer sig som en banan och stannar oftast upp, ingen bjudning alls.

Efter träningen med Quest så red jag en av Jennys tillridningshästar, Fox, vilket gick bra. Idag ville han backa mm inne i ridhuset men det var den bästa gång jag ridit i sällskap av 3 andra hästar.


Kommentarer
- Therese Klintestam

sv. Tack för kommentaren och kul att du gillar bloggen! Jättetufft att du är så ung och duktig, väldigt imponerande! :) Kul att följa, lycka till!

2012-03-13 @ 21:58:10
Blogg: http://tesskliintestam.blogg.se/
- Jenny

Jag förstår! en bra övning är då att gå på en volt, och sedan öka och minska den, med en lagom böjd häst. (sivärts rörelser;)

2012-03-13 @ 21:58:37
Blogg: http://jedressage.blogg.se/
- matilda

Sv: Tack :)

Vad kuul! :3

2012-03-13 @ 22:40:41
Blogg: http://skogsrusset.blogg.se/
- Carolina, Beridare på stall Assla

Låter som en bra dag :)

2012-03-14 @ 07:35:53
Blogg: http://asslatjejerna.se
- Nicole.R

jag saknar dig jätte mycket du är min bästa vän hoppas

att det går bra kram nicole :D

2012-03-18 @ 09:39:00

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0