Idag har jag tränat :D

Idag har jag först gjort läxor :( men ett nödvändigt ont. Jag hann inte med alla idag tyvärr utan det blev Quest.

Vi åkte till Jenny på träning.

Först ut var Mimmi på Tiger, idag red hon på kandar för första gången, det gick bra.


Jag red på Quest


Idag tränade vi mycket på att flytta honom för skänkeln. Jag tror Jenny har bestämt sig för att vi ska få bättre poäng när vi tävlar nästa gång på skänkelvikning mm. Quest han böjer sig/flyttar sig inte mer än han absolut måste när jag rider och idag fick han känna på lite längre sporrar och då fick jag bättre effekt på mina hjälper. Min goa lilla 6-åring han försöker ju alltid vara mig till lags men lite lat är han.

Jag gillar att hans trav bättrat sig. Nu får jag minsann rida det känns i benen efteråt.



Kommentarer
- Caroline

Okej vad roligt. Vad kul att du tycker att dressyren är roligast trots din unga ålder, många unga ryttare brukar tycka att hoppningen är roligast:) Mer fart och så. Även så hoppas jag att det går jätte bra för dig i framtiden på tävlingar samt träningar :) Jag håller även med dig när det gäller att dressyren är roligast ;)

2012-04-17 @ 23:24:27
Blogg: http://jcdressyr.blogg.se/
- Jennifer

Sv: tack så jätte mycket :)

2012-04-18 @ 07:50:23
Blogg: http://jcdressyr.blogg.se/
- Caroline

SV: Det kommer säkert att bli kanon bra med lite jobb. Men som du sa så är det endå viktigt att få fram ponnyn för skänkeln.



När jag rider hästar som inte riktigt lyssnar frammåt så är jag väldigt nogran med att få der reaktionen jag vill och om jag inte får den reaktionen jag vill så är jag ännu tydligare tills hästen reagerar som jag vill att det ska.



Lycka till med alla dina ponnyer, och du kommer nog se fler komentarar från mig. Din svarta ponny är så söt att man typ dör. Hihi.



Kram

2012-04-18 @ 11:09:52
Blogg: http://jcdressyr.blogg.se/
- Caroline

SV: Vi har två ponnyer som vi delar på.



en läromästare som har lärt oss ALLT(den vita i headdern). Sen har vi en 14 årig new forrest (den bruna i headdern) som är lite mer tävlingsponny.



Du kan läsa mer om dem här:

http://jcdressyr.blogg.se/2012/april/vi-pa-bloggen.html#comment



Och tack för att du gillar våran blogg. :) Jätte roligt. Jag gillar din blogg också! :) Jag hoppas du också kanske kan se hur det kommer vara för dig om några år när du tävlar d-ponny och så! :)



Kram

2012-04-18 @ 11:23:06
Blogg: http://jcdressyr.blogg.se/
- Jennifer

SV: Nej vi har inte tävlat någonting i fälttävlan med Shadow då han var nästan 20 år när vi började rida honom. Men vi har hoppat lite små hinder ute i skogen vilket han tycker är jätte roligt:)

2012-04-18 @ 13:46:42
Blogg: http://jcdressyr.blogg.se/

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0